Älskar du fika lika mycket som jag?

Hejsan, hejsan! Vad roligt att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, det gläder mig verkligen. Dagens inlägg kommer handla om ett konditori nära Torsby vid namn Citykonditoriet i Sunne AB. Är det något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

Så länge jag kan minnas har jag älskat att fika, det är något som vi alltid har gjort i min familj. Även nu i vuxen ålder tycker jag det är viktigt att ta en fika då och då, det har liksom blivit som en liten tradition för mig. Med det sagt förstår ni säkert att jag fikar en hel del, ibland mer och ibland mindre. Jag föredrar hemmabakat när jag ska fika men eftersom jag bor ensam och inte är särskilt duktig på att baka blir det ofta fika som är köpt i affären. För ett tag sedan letade jag istället efter ett konditori i Torsby som jag kunde vända mig till för att köpa god fika när jag väl skulle bli sugen, det var då jag hittade Citykonditoriet i Sunne AB. Trots att det inte ligger i Torsby var det helt perfekt för mig, första gången jag köpte fika från dem blev jag direkt förälskad. De har otroligt goda bakverk som faller mig precis i smaken, därför gör det mig inget att deras konditori inte ligger i Torsby. Jag åker mer än gärna en liten bit för att få äta deras fantastiska fika. Anledningen till att jag idag skriver det här inlägget är för att jag vill informera er om det här konditoriet, så att ni kan få lika god fika som jag när ni väl är sugna. Om någon av er letar efter ett konditori i Torsby kan jag tips er att istället åka en liten bit till Citykonditoriet i Sunne, jag tycker verkligen inte att man bör gå miste om att det goda som de erbjuder.

Du gillar kanske också...