Få ett rent golv

Hallå där bloggen! Visst är det tråkigt när golvet är helt täckt av repor, fläckar och annat smuts som inte går bort. Vilken tur att det då finns en lösning på problemet och den kan jag tänka mig att några av er vill veta vad det innebär och självklart kommer jag berätta det för er. Golvslipning är inte lösningen på alla våra problem men det är definitivt lösningen på ett slitet golv. Jag arbetar i dagsläget med ett jobb där jag ser väldigt många hem och det händer faktiskt emellanåt att vissa beklagar sig över hur deras golv ser ut. Då brukar jag enkelt förklara att jag har hört det många gånger och att jag själv har suttit i den sitsen, sen brukar jag faktiskt föreslå golvslipning. Jag tror att jag har fått golvslipning ett antal gånger och hade jag inte gjort det så hade jag antagligen fastnat i golvet när jag skulle gå. På mina yngre dagar när bodde ensam här i Linköping så var jag en person som anordnade väldigt mycket fester och det finns viss dryck som inte bör spillas på golvet. Det var en tid där jag inte brydde mig så mycket om hur det såg ut hemma hos mig så det hände ganska ofta att jag inte torkade upp det som hade spillts. Efter ett tag gick det då inte att få bort det utan det var helt kört. Sen under de åren så var det nästan folk i min lägenhet konstant och det var inte direkt så att någon brydde sig särskilt mycket om man hade skorna på sig vilket ledde till att det blev repor från stenar som fastnat under skosulorna. Stolar släpades över hela golvet och till slut fick jag nog med allting, jag trivdes inte längre med att alltid ha folk hemma och att det såg ut som det gjorde. Så jag slutade med alla fester, möblerade om hela lägenheten och anlitade golvslipning för ett fint golv igen.  

Du gillar kanske också...