Få hjälp med bilen i Vänersborg

Hallå där! Vad trevligt att se dig här på bloggen, det gläder mig att du har klickat dig in här för att läsa ett inlägg. På ett tidigare inlägg fick jag en kommentar där en av er läsare undrar vart jag vänder mig när jag får problem med bilen. Eftersom jag bor i Vänersborg, precis som många av er läsare tänkte jag att det skulle passa perfekt att skriva detta inlägg. Företaget jag vänder mig till heter RS Däck & Recond och jag kommer prata lite närmare om det i det här inlägget.

Ända sedan jag flyttade till Vänersborg för några år sedan har jag vänt mig till ett och samma företag när jag upplever något problem med min bil, RS Däck & Recond. En kort tid efter att jag hade flyttat hit behövde jag få hjälp med mina däck, jag sökte då på internet efter företag som jobbade med däckservice i Vänersborg och RS Däck & Recond var ett av företagen som kom upp. Den här gången vände jag mig dit för att få hjälp, jag fick otroligt bra hjälp och har som sagt vänt mig dit sedan dess. Varje gång jag har varit där för att få hjälp med bilen har jag fått lika bra service och hjälp, jag blir alltid lika nöjd. Nu när jag tänker efter tror jag faktiskt aldrig jag har gått därifrån utan att ha fått hjälp med allt jag behövde, det bevisar ungefär vilken standard det är på det här företaget. Det bästa med det här företaget är inte det faktum att jag får hjälp med balansering, recond eller däckservice i Vänersborg utan att jag får riktigt bra service. För mig är det otroligt viktigt att jag blir bemött på ett bra sätt, oavsett vilket företag jag vänder mig till. Att jag sedan får väldigt kvalitativ hjälp med bilen är en betydande del men jag ser det mer som ett plus. Avslutningsvis skulle jag vilja rekommendera er om RS Däck & Recond ifall ni skulle vilja ha hjälp med bland annat montering, balansering eller däckservice i Vänersborg. 

Du gillar kanske också...