Johan Wester Byggservice AB

Hej igen alla mina fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft problem med att hitta bra och seriösa byggföretag i Partille med omnejd, och jag vill därför tipsa er om det företag som jag och min man valde att vända oss till för inte så länge sedan, nämligen Johan Wester Byggservice AB. Johan Wester Byggservice AB är ett företag som jag kom att hitta genom en kollega till mig, som även han vänt sig till dem när det kommer till bygg och byggprojekt hemma hos sig. Jag och min man kände direkt att detta företag var ett pålitligt och seriöst företag, vilket var väldigt skönt, då vi letat länge efter ett företag som detta. Många utav de företag som vi varit i kontakt med tidigare och som sagts kunna hjälpa oss med det som vi behöver, har tyvärr visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Vi har med andra ord inte kunnat få den hjälp som vi behövt utav dessa företag, vilket är väldigt synd. Personalen hos Johan Wester Byggservice AB är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt i ett företag, oavsett arbetsområde.

Vi kände oss både två väldigt trygga och säkra med personalen, och de arbetade hela tiden med våra egna behov och önskemål, för att kunna ge oss ett så bra resultat som möjligt. Vi blev otroligt nöjda med det resultat som vi fick, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Ale, Kungälv eller Partille med omnejd att vända er till just Johan Wester Byggservice AB. 

Du gillar kanske också...