V&V Pumpteknik AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni ser fram emot veckan som kommer. Jag vet att ni är många som har haft en del funderingar kring det här med värmepumpar i Katrineholm med omnejd, och jag vill verkligen vara till så stor hjälp som jag kan och tipsa er om ett företag som jag kommit att tycka om väldigt mycket den senaste tiden, nämligen V&V Pumpteknik AB. V&V Pumpteknik AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt dig till dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp som dem erbjudit henne. Jag och min man har länge letat efter ett seriöst företag som kunnat hjälpa oss med en ny värmepump, men har tyvärr tyckt att det varit svårt. Många utav de företag som vi valt att vända oss till, har visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket är väldigt synd. Personalen hos V&V Pumpteknik AB är otroligt kunniga och erfarna inom det här med kundservice, vilket är någonting som jag tycker är otroligt viktigt när det gäller ett företag som detta. Jag och min sambo kunde tack vare detta känna oss väldigt trygga och säkra i vårt val av företag, vilket kändes otroligt skönt.

De anställda visade sig även vara väldigt duktiga när det kommer till det här med värmepumpar, vilket såklart är det absolut viktigaste. De arbetade efter våra egna behov, önskemål och förutsättningar för att ge oss ett bra och väl utfört arbete. Resultatet blev hur bra som helst, och vi är otroligt nöjda med den hjälp som vi fått av personalen hos V&V Pumpteknik AB. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Flen, Gnesta, Katrineholm, Nykvarn, Nyköping, Oxelösund, Södertälje eller Trosa med omnejd att vända er till detta företag. 

Du gillar kanske också...